Първите дни на войната показаха на света, че Украйна разполага

...
Първите дни на войната показаха на света, че Украйна разполага
Коментари Харесай

Компания за кредити в България с участие в дарение на 100 000 евро за Украйна

Първите дни на войната демонстрираха на света, че Украйна разполага със храброст и неизменност, eто за какво и ЮтеКредит вземат решение да ги поддържат финансово.

На 27.02.2022, събота, ЮтеКредит Европа направи подаяние от 100 000 евро на Украинската национална банка от името на притежателите, вложителите и екипите на ЮтеКредит България, ЮтеКредит Молдова, ЮтеКредит Албания, ЮтеКредит Македония и ЮтеКредит Босна.

Компанията няма бизнес интервенции в Украйна, само че съгласно господин Силд, основен изпълнителен шеф на ЮтеКредит, границата на свободата в Украйна е нарушена и сега украинците се борят за полезности, в които компанията ЮтеКредит и нейният интернационален екип имат вяра.

„ ЮтеКредит, като интернационална компания, започва и се разраства с помощта на свободата на мисълта и дейностите на хората, както и върховенството на закона. Започнахме Юте с Алар Нийнепуу през 2007 година като гостуващи членове на делегацията на естонския министър председател Ансип в Република Молдова. Граждани на една свободна страна в друга свободна страна, 16 години след разпадането на Съветския съюз и 87 години след нашата победа във Войната за самостоятелност на Естония. Свободата беше началото на Юте ", споделя основният изпълнителен шеф на ЮтеКредит – господин Силд.

„ Моделът на компанията ни е неповторим в бранша на небанковото кредитиране, а опцията допринесем както за бизнеса у нас, по този начин и да помогнем в този значим миг, ни прави щастливи “, споделя Ирина Крайчева, основен изпълнителен шеф на ЮтеКредит България.

ЮтеКредит е европейска компания за персонални финанси. Групата е профилирана в заеми на вноски и услуги за неотложно заплащане посредством своите 100% дъщерни сдружения, употребяващи личен и заемен капитал.

Компанията е член на борсовия показател Nasdaq във Франкфурт, а тази година закупи контролния пакет акции в Energbank в Молдова, което е една стъпка в тактиката на Юте да прерасне в интернационална финансова група.

В България все още ЮтеКредит има четири офиса в София, Пловдив, Варна и Стара Загора.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР