Първите дни на септември ще са перфектни – днес, утре,

...
Първите дни на септември ще са перфектни – днес, утре,
Коментари Харесай

Доц. Георги Рачев с ексклузивна прогноза за септември. Климатологът разкри дали ще става за море и кога температурите ще са едноцифрени

Първите дни на септември ще са съвършени – през днешния ден, на следващия ден, в неделя ще има доста, доста топло време. Температури към 35-36, а за какво не 36 -37 градуса. Това съобщи климатологът Георги Рачев в ефира на Българска национална телевизия във връзка времето за новия месец.

„ В понеделник ни чака захлаждане, само че няма да ни трябват кожуси, единствено чадър и нещо за раменете. Захлаждането ще продължи 4 дни. После отново топло време. Мнението на всички е, че септември ще е топъл. Обикновено е 15-20градуса, а ние чакаме да са с градус - два по-високи “, сподели още специалистът..

По думите му на 6-и към този момент ще стартират първите едноцифрени температури.

„ Отива си лятото, само че златна, хубава топла есен се обрисува. За първолаците подсигурявам 99% хубаво, слънчево време. Празничните дни 22-23 са много шарени. Има възможност и за превалявания и за облаци. На 24 ще има слънце. Първото захлаждане ще е в края на месеца, само че ще е за 4 дни “, сподели още доцент Рачев.

„ Нормално късно лято, а есента по морето е още по-топла. Много хубаво време, който го е избрал, който не понася горещините. Единствено за Гърция в интервала към 6 в северната част още има къси превалявания, другояче както постоянно ще бъде топло време “, уточни още той.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР