Първите дни на месец септември донесоха и най-дългоочакваната новина за

...
Първите дни на месец септември донесоха и най-дългоочакваната новина за
Коментари Харесай

Летище Варна посрещна пътник №1 000 000 за годината

Първите дни на месец септември донесоха и най-дългоочакваната вест за летище Варна от 2019 година насам, оповестяват от аеропорта.

На 2 септември на летището в морска столица кацна 1 000 000 пасажер за годината с цялостен полет от София на самолетна компания Bulgaria Air.

Детелина Камбурова, която дойде със своя брачен партньор и двете им дребни деца, бе посрещната с доста изненади и специфични дарове, които бяха връчени от основния изпълнителен шеф на „ Фрапорт Туин Стар “ – Франк Кванте.

С благопожелание за доста нови пътешествия и постоянни полети до и от Варна Детелина получи нов пътнически куфар от компанията концесионер на летището, както и ваучери за пътешестване за четиричленното семейство от страна на авиопревозвача.

Празненството продължи и с тържествено разсичане на торта от страна на управлението на „ Фрапорт Туин Стар “, шефа на летище Варна – Димитър Костадинов, както и от комерсиалния шеф на Bulgaria Air – Мария Стоянова.

Останалите пасажери бяха зарадвани с ръчно направени лакомства по мотива и сувенири за спомен от специфичния ден.

От началото на концесията на летище Варна от страна на „ Фрапорт Туин Стар “ до този миг са обслужени общо над 41 хиляди полета на самолетна компания Bulgaria Air, превозили близо 3,5 млн. пасажери.

Дори и през най-сериозния пик на пандемията от ковид в страната, когато доста самолетни компании стопираха да оперират, националният транспортьор продължи да свързва Варна и София с постоянни полети без спиране, показват от летище Варна.

През лятото самолетната компания извършва всекидневно полети по 3 пъти дневно от Варна до столицата, като през зимния сезон те са един път или два пъти на ден.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР