Първите десетокласници на Спортното училище днес получиха своите дипломи за

...
Първите десетокласници на Спортното училище днес получиха своите дипломи за
Коментари Харесай

Първи випуск десетокласници от Спортното училище получиха уд...

Първите десетокласници на Спортното учебно заведение през днешния ден получиха своите дипломи за приключен първи гимназиален стадий. Заедно с тях на формалната гала своите удостоверения за приключено главно обучение получиха и приключилите седми клас.

Общо 6 паралелки се събраха в заседателната зала на учебното заведение, в празнично облекло и празнично въодушевление, с цел да получат свидетелствата си. Директорът Георги Георгиев и заместител – шефовете по спортната активност Атанас Минчев и по образователната активност Дарена Франгова връчиха грамоти и награди на учениците, завоювали значими спортни достижения и на отличниците от десетите и седмите класове.

„ Училището ни може да се гордее с тези достижения. През тази нелека година спечелихме голям брой призови места на национални и интернационалните надпревари, станахме първенци в няколко типа спорт, наши възпитаници към този момент са спортисти на националните тимове. При тази натоварена спортна стратегия е същинско достижение да се поздравим с 30 отличници единствено от 7. и 10. клас. Заслугата, несъмнено, е на всички. Децата и техните родители имат вяра в нас и ние ще продължим да работим по този начин, че да оправдаем доверието “, това съобщи шефът Георги Георгиев във връзка завършването на първия гимназиален випуск на Спортното учебно заведение.

Всичките три паралелки десети клас не престават през новата образователна година във втори гимназиален стадий на образование и те ще останат в историята като първите випускници на Спортното учебно заведение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР