Първите данни за iPhone 14 започнаха да се появяват в

...
Първите данни за iPhone 14 започнаха да се появяват в
Коментари Харесай

Смартфоните iPhone 14 ще са достъпни в два размера с 6.1“ и 6.7“ дисплеи

Първите данни за iPhone 14 започнаха да се появяват в уеб пространството още преди компанията да показа тазгодишната си серия флагмани. Стартирането на продажбите на iPhone 13 даже усили интереса и спекулациите по отношение на идната генерация на смарт телефоните. Анализаторите към този момент обърнаха внимание, че " Mini " версиите на iPhone не осъществят задоволително продажби.

Потребителите към този момент са привлечени повече от концепцията да имат смарт телефон с огромен екран и този тренд може да принуди Apple да се откажат от стилен модел в iPhone 14 серията. Финалното решение не е взето, само че съгласно LeaksApplePro през идната година още веднъж ще забележим четири смарт телефони, които имат два разнообразни размера.

Според данните iPhone 14 ще са налични в 6.1 " и 6.7 " конфигурации, което удостоверява, че компанията въпреки всичко ще показа iPhone 14 mini, дружно със общоприет модел и две премиум устройства, осведоми GizChina.

Все отново компанията ще следи по какъв начин се развиват продажбите на iPhone 13 mini в международен мащаб. Това ще е най-важният знак дали ще забележим стилен модел през идната година. Базовите версии на iPhone 14 се чака да имат 6.08-инчови екрани, до момента в който iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max ще поддържат LTPO OLED технологията.

Благодарение на тази иновация потребителите могат да чакат променлива периодичност за освежаване от 1-120Hz, както и по-високо видео качество. Премиум версиите също по този начин ще имат 6.68 " екрани. Сериозно усъвършенстване ще бъде Bionic A16 процесора, който ще бъде създаден с 4-нанометрова технологията и ще подсигурява още по-бърза скорост на работа
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР