Първите четири дни от новата 2018 година оставиха дълбок отпечатък

...
Първите четири дни от новата 2018 година оставиха дълбок отпечатък
Коментари Харесай

Новата година започна със супер печалби за играчите на "Евробет"

Първите четири дни от новата 2018 година оставиха бездънен отпечатък на хиляди късметлии в цялата страна, които си завоюваха забележителни суми от играта „ Еврошанс " на „ Евробет ".

Печалбите стартират да валят още на 1-ви януари, когато щастливец от село Черноочене усилва бюджета си с 4 005 лв. . Погледите са вперени и в град Плевен, където са извоювани 2 838 лв. .

Доходоносната поредност продължава и на 2-ри януари с Борис Стоев от град София. В този ден той е на посетители при другари в град Кюстендил, където взема решение да се отбие в пункта на „ Евробет " на ул. „ Бузлуджа ". Той пуска ваучър за 1 изтегляне в „ Еврошанс ", което се оказва повече от задоволително, тъй като му носи сумата от 9 000 лв. .

Следващият, повлечен от вихрушката на облагите, е Дениз Мандиков от град Глоджево, който прибавя в банковата си сметка 6 000 лв. .

6 000 лв. ощастливиха и състезател от град Елин Пелин, а 5 004 лв. зарадваха щастливец от село Бял извор. В едно от тегленията, в които е тествал шанса си, участникът уцелва и 7-те маркирани цифри.

Ден по-късно, на 3-ти януари, хасковлия познава 10 от 10 цифри, които му носят подарък под формата на 10 003 лв. ! Топ облагата отива при Мюрен Мехмед, който осъществя сериозната сума в пункта на „ Евробет " на бул. „ България " № 15-17.

Изненадите не престават и на 4-ти януари, когато русенец сграбчи 2 500 лв. , а двама софиянци могат да се похвалят с по 1 500 лв. от „ Еврошанс ".

С „ Еврошанс " на всеки 5 минути имате шанса да спечелите 1 МИЛИОН ЛЕВА! УСПЕХ!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР