Първите американски туристи вече се наслаждават на Париж след близо

...
Първите американски туристи вече се наслаждават на Париж след близо
Коментари Харесай

След година и половина пауза: Франция посрещна първите туристи от САЩ

Първите американски туристи към този момент се любуват на Париж след близо година и половина неявяване поради пандемията. Те към този момент могат да пътуват, откакто през юни Съединените щати бяха включени в " зеления лист " на Европейския съюз.

Повече от 4 милиона американски туристи посещават Франция всяка година. Преди коронавирус рецесията това отреждаше девета позиция на Съединени американски щати измежду непознатите страни, чиито жители избират да прегледат и " вкусят " тази европейска страна. Влизането в действие на европейския здравен документ и по-облекчените условия за пътуващите от останалата част на света възраждат очакванията за възобновяване на туризма.

И ето, че американците се завърнаха в Париж.

" Чухме, че е пренаселено, само че в действителност не е по този начин, допускам, тъй като ние сме измежду първите пристигнали от Съединени американски щати. И е необикновено! Всичките ни другари завиждат, виждайки фотосите във Facebook, Инстаграм и Снапчат ", показа Джон Сивак.

" Чудесно е! Сега разбирам за какво назовават Париж града на любовта и светлините ", сподели Кристин Сивак.

Заради пандемията европейските плажове, градове и забележителности останаха пусти предишното лято. Вечерен час, карантина и затворени хотели и заведения за хранене сложиха на тестване бизнес и пътуващи. Тази година се чака да е друга макар разпространяването на " Делта " разновидността на ковид.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР