Първи юни е ден за игри, радост и много детски

...
Първи юни е ден за игри, радост и много детски
Коментари Харесай

-25% отстъпка - отпразнувайте деня на детето с English Academy!

Първи юни е ден за игри, наслада и доста детски усмивки! Заедно с тях идва и ученето на британски. По мотив най-цветния и радостен празник в годината, желае да изненада всички любознателни деца. Зарадвайте дребните като им подарите подарък с взор към бъдещето!

Летните езикови курсове в English Academy стартират напълно скоро и в този момент е моментът да се възползвате от тяхното празнично понижение. Академията предлага 25% отстъпка на на възраст от 6 до 14 години. Предстоящото премеждие ще се води в напълно британска среда, с помощта на квалифицирани преподаватели от Англия и Съединени американски щати.

Обученията ще стартират на 4-ти юли, а промоционалните условия са годни единствено на 1-ви и 2-ри юни, при възнаграждение на цялостна такса. Децата ги чакат 8 седмици изпълнени с доста игри, изобретателни планове и интерактивни извършения. В края на лятото те ще са уверени в новите познания, а ученето на британски ще е прелестно занятие.

English Academy мисли и за всички към този момент пораснали деца. В Академията се провеждат образования по, с които ще развивате езиковите си познания, редом с Вашите деца. са подобаващи за всички бъдещи студенти, които се целят към амбициозно бъдеще или приемане на мечтана работна позиция.

За по-подробна информация за курсовете, посетете уеб страницата на Академията или звъннете на 052 622 351 / 0886 530 858, където ще получите цялостна информация по всички Ваши въпроси. Отбийте се в офиса на English Academy, който се намира в сърцето на град Варна, на ул. " Преслав " 48, площад Независимост.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР