Първи ударен супер пас бутон“, страхотна изненада от Влади Зомбори

...
Първи ударен супер пас бутон“, страхотна изненада от Влади Зомбори
Коментари Харесай

Гласът на България стартира на 14 септември

Първи ударен „ супер пас бутон “, страхотна изненада от Влади Зомбори и човек, сънуващ Елвис Пресли дават обещание ужасно въодушевление с премиерните два епизода на обичаното музикално шоу – в събота и неделя от 20:00 ч.

Тази събота, 14 септември, в навечерието на новата образователна година, „ Гласът на България “ ще „ удари звънеца “ за начало на единадесетия си сезон с емблематичната ария на именития Васил Найденов – „ Междучасие “ в осъществяване на звездните треньори DARA, Мария Илиева, Графа и Иван Лечев на китарата. На сцената ще ги посрещнат новите страхотни водещи на предаването – актьорите Боряна Братоева и Владимир Зомбори, който пък готви и огромна изненада за треньорите и участниците още в премиерния епизод за сезона.

„ Знам какво диря и съм сигурна, че и тази година ще събера тим от супер покемони “, решително ще съобщи DARA на старта на сезона и още в първите минути от него ще притегли към себе си някои от най-пъстрите и темпераментни участници.

„ Гласът на България “ е несъмнено най-хубавата сцена за млади гении у нас и аз нямам самообладание да подам ръка на някой от гласовитите ни актьори, и да го заведа на край “, ще съобщи и Мария Илиева, влизайки в шоуто в събота вечерта.

„ Не е за поверие, че към този момент осем години съм тук. Убеден съм, че е извънредно време още веднъж да победя “, ще се закани и Мастър Лечев, а Графа ще възкликне: „ Липсваше ми аленият стол, хора! “, пристъпвайки към мястото си в събота вечерта.

Перфектната композиция от неповторим глас, страхотна сила и наличие на сцената ще накара някой от треньорите да удари мощно новия „ супер пас бутон “ още в първия епизод. Така треньорът си подсигурява, че този участник ще е част от неговия тим и безапелационно ще остави след себе си останалите ментори, които също са се обърнали на осъществяването. Благодарение на „ супер пас бутона “ участникът пък ще има уюта и преимуществото да „ прескочи„ един от стадиите в шоуто и да срещне конкуренцията чак във вокалните дуели.

Чудна родопска ария, изпълнена от сериозен рок вокал, ще изненада треньорите в премиерния епизод от кастингите на мрачно, а едвам 15-годишен върл почитател на Краля на рока  Елвис Пресли, ще изуми всички пред екраните с холивудската си кино биография, звездни истории и убеденост на сцената.

Разнообразни гласове, изключителни гении, доста изненади и непредвидени обрати ще предложи на феновете новият сезон 11 на „ Гласът на България “ още в първите си минути, а за наслада на почитателите на шоуто този уикенд заниманието ще е двойно – с епизоди в събота и в неделя от 20:00 ч. по bTV.

Всички вести към треньори и участници феновете могат да наблюдават на btv.bg и в формалния Viber канал на предаването, а всеки понеделник ще бъде и срещата с Петя Дикова в подкаста на „ Гласът зад кадър “.

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР