Първи учебен ден. Снимка: Искра.бг Един различен 15 септември в СУ

...
Първи учебен ден. Снимка: Искра.бг
Един различен 15 септември в СУ
Коментари Харесай

Един различен 15 септември в СУ „Преславски“: Песни, танци, концерт и магическа заря

Първи образователен ден. Снимка: Искра.бг

Един друг 15 септември в СУ „ Епископ Константин Преславски “-Бургас . Празникът беше под наслов: „ Повярвай, че можеш! “.

Усмивки, шум, смях и положително въодушевление приставаха в двора на учебното заведение, събрало възпитаници, учители и родители. Тържество за първия образователен ден стартира в 17:00 часа . Празничната стратегия започва с „ Парад на паралелките “ . Продължи с прекрачването на учебния предел от учениците на „ Преславски “ за първи час на класа.

В „ Забавното междучасие “ взеха присъединяване Криси и Арти , както и гениите на учебното заведение. Празничната стратегия продължи с музикален привет от група „ Déjà vu “ .

И какво е празник без заря? Блестяща и зашеметяваща заря озари бургаския к-с „ Славейков “ , придавайки приключен тип на тържественото събитие.

Децата от самото начало бяха с грейнали от благополучие очи , очаквайки с неспокойствие новата образователна година.

На тържеството приставаше и кметът на Бургас Димитър Николов , съпроводен от зам.-кмета по обучение, опазване на здравето, обществени действия и юношески политики Йорданка Ананиева. Причината за неговото посещаване бе откриването на нова спортна площадка в двора на образователното заведение.

Тази година беше увенчана и под знака на благородството , защото учебното заведение взе участие в идеята – „ Съпричастност вместо цвете за потърпевшите от наводненията “. Събраните пари ще отидат при потърпевшите хора в Община Царево .

Впечатляващо украсена стая на II В клас с класен началник Мария Аврамова, плени децата при прекрачването на прага й.

От екипа на Искра.бг пожелаваме на всички възпитаници сполучлива и ползотворна образователна година .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР