Първи сняг още в понеделник очакват синоптиците. Ще вали във

...
Първи сняг още в понеделник очакват синоптиците. Ще вали във
Коментари Харесай

Сняг и студ ни връхлитат до дни. Вижте прогнозата за времето

Първи сняг още в понеделник чакат синоптиците. Ще вали във високите полета от Западна България, Предбалкана и североизточните региони. Ще бъде и много прохладно и студено. Снежната завивка няма да еповече от 10 см ", предизвести климатологът доцент Георги Рачев.

" 3 дни ще бъде студено, само че не повече. После ще се върнем към естественото есенно време ", даде обещание доцент Рачев.

През идващото денонощие не се чака основна смяна на времето. Ще бъде най-вече облачно и на доста места ще превали дъжд. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Температурите ще са съвсем без денонощен ход – в множеството места ще са сред 7 и 12 градуса.

Ще е облачно и на обособени места ще превалява слаб дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха ще са 11-13 градуса. Температурата на морската вода е 14 градуса. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала.

През почивните дни ще се задържи облачно, с превалявания. В събота вятърът ще е от изток, температурите ще се задържат без основна смяна. В неделя вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще стартира да нахлува леден въздух. Температурите ще се намаляват, допустимо е да вали на повече места и преваляванията да са по-силни.
тагове сняг дъжд времето прогноза
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР