Първи снимки на издърпания ТИР, който в полунощ за малко

...
Първи снимки на издърпания ТИР, който в полунощ за малко
Коментари Харесай

Сръбски тир вися от мост над река до Трън, спасиха шофьора

Първи фотоси на издърпания ТИР, който в среднощ за малко да полети от мост до град Трън, написа брезнишкия уебсайт Zapadno.com.
Вчера се случи нещо доста ужасно. ТИР се подхлъзна и кабината му провисна от рисков мост, като водачът бе на косъм от гибелта. В момента камионът е изваден, водачът избавен.



ТИР със сръбска регистрация надвисна от моста на село Секирица, разклонението за село Врабча преди град Трън. Инцидентът е станал към среднощ. ТИР-ът е сръбска гондола, която се прибирала към Сърбия празна. В разследване на влажен сектор, ТИР-ът се завърта, а кабината му надвисва над моста при село Секирица.

На секундата е основан избавителен щаб, управителен от комисар Марков и съгласуван с регионалния шеф на Перник Ирена Соколова.

Алпинисти благодарение на пожарникарска стълба са минали под кабината на ТИР-а и са извадили водача с въжета и панер за обезопасяване. Преди да се извърши тази операция ТИР-ът е бил особено укрепен, с цел да не полети целия през моста, написа ZaPernik.com.

Сръбският водач е висял 50 минути в кабината над пропастта. Бил е извънредно изплашен. Наложило се е да бъде спряно електричеството на целия град Трън, до момента в който върви интервенцията по избавяне. Движението на коли също е било спряно.

Шофьорът на ТИР-ът ще бъде настанен през нощта в специфична стая в пожарната в гр. Трън. В момента вървят инспекции за алкохол и други нужни проби. Към мястото на случая пътува огромен кран, който ще издърпа надвисналия от моста камион.

Сутринта регионалния шеф на Перник Ирена Соколова ще бъде на място и ще се види персонално с водача.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР