Първи случаи на КОВИД-19 в Нидерлания, Литва, Беларус, Нигерия и

...
Първи случаи на КОВИД-19 в Нидерлания, Литва, Беларус, Нигерия и
Коментари Харесай

Общият брой на заразени от коронавируса надхвърли 82 000 в 50 страни, Италия работи по ваксина

Първи случаи на КОВИД-19 в Нидерлания, Литва, Беларус, Нигерия и Нова Зеландия. Медицинските управляващи в Нидерландия са записали първия в страната случай на ковид. Става дума за мъж от град Тилбург, който неотдавна е посетил италианския регион Ломбардия. Броят на жертвите на ковид в Италия доближи 17, а на инфектираните се усили до 650 души, множеството в Ломбардия и Венето. Новите жертви са над 80 години и са имали други болести.

Расте обаче и броят на възобновените. Изследователи в миланската болница „ Сако “ оповестиха, че са съумели да изолират варианта на „ италианския ковид “. Учените са открили, че има разлики при развиването на вируса у всеки самостоятелен пациент. Следващата им стъпка е да се изследва развиването на антитела, с цел да се създаде ваксина. 10 града в Ломбардия и един във Венето са изцяло изолирани. В редица други райони са в действие ограничаващи ограничения. Те се ползват за учебни заведения, публични места, културни институции и места за забавлени. Властите в Милано оповестиха, че от през днешния ден фамозната катедрала в града още веднъж ще отвори порти за туристи. Потокът обаче ще се управлява по този начин, че вътре да има малко хора едновременно. Билети ще се продават единствено в интернет.

Броят на инфектираните с ковид отвън Китай доближи 3 664 души в 46 страни, 57 души са умряли, заяви Световната здравна организация.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР