Първи порнокастинг за Диана Габровска! Кралицата на розовите филми ще

...
Първи порнокастинг за Диана Габровска! Кралицата на розовите филми ще
Коментари Харесай

Размерът има значение: Диана Габровска търси нови порноактьори

Първи порнокастинг за Диана Габровска! Кралицата на розовите филми ще бъде основната фигура от 7-членно жури, което ще прави оценка претендентите за порноактьори в прилежаща Гърция.

Кастингът се провежда от най-голямата компания за филми за възрастни в южната ни съседка sugarbabes.tv, звезда в която е силиконовата хала от Момин проход. Подборът ще бъде в две елементи.

Първата е в неделя (17 декември), когато е планувано запознаване и събеседване с претендентите за +18 лентите, написа " България Днес ". 

" Какво ще виждам в претендентите - несъмнено, да са малко или доста красиви. Другото е с положително телосложение. Едно от доста значимите неща съгласно мен е излъчването, тъй като може да не си най-големият хубавец или красавица, само че когато го имаш него – излъчването, си подобаващ. В нашата работа то е доста скъпо да го притежаваш, когато го погледнеш да лъха пристрастеност, да възбужда предпочитание, сетивата. Но и, несъмнено, не на последно място размерът има значение ", показа Диана.

Тя е безапелационна, че могат да аплайват хора с всякаква ориентировка - хетеросексуални, хомосексуални, бисексуални, джендъри и за каквито и да се самоопределят кандидатите.

" Относно размера е желателно да бъде над 17 см, само че в случай че се оправя с работата, може и по-малък да бъде ", уточни критериите си за бъдещите си сътрудници в промишлеността Габровска.

Втората част е планувана за началото на идната година, когато ще бъде кулминационната точка на кастинга. Там кандидатите за порноиндустрията ще покажат образно пред професионалното жури какви умения имат на процедура в секссцените. Две от най-важните качества, за които прецизно ще се следи, са държанието пред камера и издръжливостта по време на интимните подиуми..

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР