Първи положителни проби за наркотици сред полицейските служители след започването

...
Първи положителни проби за наркотици сред полицейските служители след започването
Коментари Харесай

Тестовете за наркотици: Първи положителни резултати при полицаите, синдикатите ги оспорват


Първи позитивни проби за опиати измежду полицейските чиновници след започването на всеобщото тестване в Министерство на вътрешните работи. Униформените обаче ги оспорват.

Служителите на вътрешното министерство, дали позитивен резултат, са от Бургас, а техни сътрудници незабавно показаха подозрение в достоверността на тестванията.

В позиция до bTV от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че чиновниците на министерството се тестват със същите проби, с които се ревизират и водачите на пътя - Drug test 5 000, който се употребява в съвсем цяла Европа, акцентират още от вътрешното ведомство.

От там допълват, че при взета кръвна проба, откритите стойности са определящи пред тези от теста.

Към момента има 5 случая на служители на реда с позитивен тест. Те се вършат единствено на чиновници, които ръководят транспортни средства.

" Не че чиновниците на Министерство на вътрешните работи са дрогирани и са хванати с опиати, нищо сходно! Просто тестванията демонстрират някакво съществуване на субстанция, която е или сходно на наркотично вещество или негови аналози. Става дума за разнообразни лекарствени средства - кой за усмиряване, кой за нервна система, кой за сърце - друго ", разяснява Генади Танев, зам.-председател на УС на СФСМВР.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР