Първи коментар на ВМРО след обявяването на . Изявление направи

...
Първи коментар на ВМРО след обявяването на . Изявление направи
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов, ВМРО: Не ни плаши да сме в опозиция или в управление

Първи коментар на Вътрешна македонска революционна организация след оповестяването на. Изявление направи ръководителят на предизборния щаб на партията Юлиан Ангелов.
„ Искам да благодаря на всички българи от България и чужбина, които поддържаха Вътрешна македонска революционна организация. Мисля, че Вътрешна македонска революционна организация направи една добра акция - може би, най-хубавата от всички политически сили в страната. Надяваме се крайният резултат да е още по-висок, когато бюлетините бъдат преброени ”, сподели Ангелов пред Нова телевизия.
 Харизанов е безапелационен, че ГЕРБ е спечелила изборите Харизанов е безапелационен, че ГЕРБ е спечелила изборите
Ясно е кой е спечелилият - ГЕРБ, с водач Бойко Борисов. Символично или не, папа Франциск през днешния ден беше с епитрахил, подарен му от български...
Той уточни, че партията ще продължи с вижданията и тезите си. „ Надявам се в идващия парламент българските партии, изключвам Движение за права и свободи, да намерят обща позиция за 10 значими целта за България и да работят за тях. Разделението не носи положително на никого ”, добави още представителят на Вътрешна македонска революционна организация.
Ангелов изясни, че от партията не са получавали позвънявания за сформиране на държавно управление.
„ Винаги Вътрешна македонска революционна организация е взело участие в ръководство единствено с осъществяване на предизборна акция и с задачите и дилемите, които сме сложили за осъществяване. Нямаме самоцелно искане за присъединяване във власт. Напротив, ще отстояваме нашите визии, които сме предложили ”, съобщи Ангелов.
Председателят на предизборния щаб на Вътрешна македонска революционна организация изясни, че не се плашат от това партията да е в съпротива или в ръководство.
 Димитър Ганев: Очертава се комплициран развой по сформиране на държавно управление Димитър Ганев: Очертава се комплициран развой по сформиране на държавно управление
Очертава се доста комплициран развой по сформиране на държавно управление, съобщи пред Нова телевизия Димитър Ганев от „ Тренд ”. По данни...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР