Първи кандидат за Дондуков 2 се зададе на хоризонта. Журналистът

...
Първи кандидат за Дондуков 2 се зададе на хоризонта. Журналистът
Коментари Харесай

Цвета Кирилова: България може да има първата жена президент

Първи претендент за „ Дондуков ” 2 се зададе на хоризонта. Журналистът и ръководител на съдружие „ Азбукари ” Цвета Кирилова разгласи преди дни, че ще се кандидатира за президент.

„ Знам какъв брой отговорно е всичко това, знам рисковете и знам, че съм под обектива на вниманието на цялата общност. Знам накъде отивам и какво желая да реализира. От 10 години ръководя неправителствена организация, която работи в гражданския бранш. Имам опит в ръководството на разнообразни планове в разнообразни области ”, описа тя.

Кирилова разяснява и две предсказания – на Ванга и Севрукова, с които бе обвързвана след оповестяването на решението си. Те споделят, че руса жена „ ще оправи страната ”. Според Кирилова става дума за нравствен човек, който е посветил живота си на потребни за нацията дела. Решението й обаче не е на база тези предсказания, а идва след дългогодишна процедура със сериозен екип.

„ Смятам, че не е наложително президентът да бъде боен. Той може да бъде човек с друга специалност и разнообразни занимания и ползи, стига да може да бъде потребен на България и да знае какво да направи ”, сподели още Кирилова по Нова телевизия.
 Цвета Кирилова: Слави Трифонов позволи сериозна стратегическа неточност Цвета Кирилова: Слави Трифонов позволи сериозна стратегическа неточност
" Славчо, Вие излъгахте толкоз доста хора, които имаха лични упования от Вас! Вие разбрахте, че с концерти и реплики на музикални...

Сред най-ценните си качества тя дефинира опцията да консолидира хората, да основава мотивация, енергичността и идейността си.

" За първи път в историята си, България може да има държавен глава жена. Женското начало постоянно е било водещо за разцвета, благоденствието и поддържането на фамилното и духовното огнище на нацията. "

Тя добави: " Дойде Новото време! Времето на Светлината и на Просвещението. И като Президент ще бъда изразител на добротата, която е заслуженият облик на България. Името на нашата Родина е в женски жанр и значи притежател на мир и единение от светлина, добродетели, достойнство, неотстъпчивост, храброст, самообладание, нравствен напредък и реализация на Божествения закон, този на Истината. Каквото е горе, това е и долу! "

" За тези години Румен Радев сподели какво може и какво не може да прави. Той доста добре влезе в ролята на разединител на обществото и това е огромна алена точка в кариерата му на президент. С какво аз бих съдействала? Аз съм млад, деятелен човек. Смятам, че не би трябвало да се подценяват нашите благоприятни условия ", сподели още тя.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР