Първи хибрид човек-маймуна, Йелоустоун изригва, гражданска война избухва в САЩ.

...
Първи хибрид човек-маймуна, Йелоустоун изригва, гражданска война избухва в САЩ.
Коментари Харесай

Първи хибрид човек-маймуна, Йелоустоун изригва: Пет предсказани бедствия за 2024

Първи хибрид човек-маймуна, Йелоустоун изригва, революция избухва в Съединени американски щати. Това са единствено част от предсказанията, или по-точно събитията, „ видени “ от все по-известния по света „ странник във времето “ Ино Аларик.

Ино Аларик твърди, че е „ странник във времето„. За да потвърди това на другите, той предсказал пет събития от бъдещето и даже показал датите, когато това ще се случи. Подробности бяха споделени в Mirror.

Известен със своя акаунт Radianttimetraveler, той разгласява видео в TikTok, в което разказва няколко апокалиптични събития. Според неговата прогноза човечеството ще се изправи пред всичко това преди края на годината. Някои коментатори похвалиха въображението на „ ясновидеца “.

Внимание! Много от вас към момента не имат вяра, че съм същински странник във времето, тъй че ето 5-те съществени събития, които ще се случат през 2024 година “, отбелязва той първоначално.

Първото „ планувано “ събитие би трябвало да се случи на 27 май. Според Аларик ще стартира Втора революция в Съединени американски щати заради отцепването на Тексас.

Твърди се, че други страни ще се застъпят в тяхна отбрана, ще избухне Третата международна война и ще бъдат употребявани нуклеарни оръжия.

„ 4 юни: основан е първият хибрид човек-шимпанзе в историята, той има четина, опашка и може да приказва с хора и маймуни “.

„ Той стартира да учи другите маймуни да приказват и те в последна сметка стават пълноправни членове на обществото “, продължава „ пътешественикът във времето ”.

Следващото злополучие се „ чака “ след съвсем два месеца – 24 юли. Аларик твърди, че вулканът Йелоустоун ще изригне.

„ Почти задачите “ Съединени щати и Канада ще бъдат покрити с пепел.

„ Това е супервулкан, който се простира на 2/3 от пътя през Съединените щати, създавайки каньон, четири пъти по-голям от Големия каньон “, акцентира ясновидецът.

Коментаторите са изумени от предпоследната „ прогноза “. „ Пътешественик във времето “ споделя:

На 15 август същински дракони ще бъдат открити в Скалистите планини.

„ Те могат да летят, да дишат огън и да приказват “, отбелязва той.

Последното събитие се „ чака “ на 15 септември. Твърди се, че източното крайбрежие на Съединените щати ще бъде ударено от „ първата хиперпушка в историята “.

„ Ураган със скорост напразно над 500 благи (повече от 800 километра – бел. ред.) в час “, споделя Аларик.

Единот почитателите му написа: „ Нямам самообладание да видя драконите “.

 

Източник – Glasnews.bg

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР