Първи братовчед на зверски убитата и изнасилена 18-годишна Андрея от

...
Първи братовчед на зверски убитата и изнасилена 18-годишна Андрея от
Коментари Харесай

Близък роднина на убитата Андрея с покъртителен разказ за трудния живот на девойката СНИМКИ

Първи братовчед на свиреп убитата и изнасилена 18-годишна Андрея от Галиче разплака всички с последните си думи към девойката. Той написа дълго обръщение в обществените мрежи, където изяснява елементи от предишното на момичето. Ето какво написа Марио Милчев в персоналния си фейсбук профил без редакторска интервенция:

Здравейте другари!!! Пиша тези думи с огромна болежка в сърцето!Всички сме майки,бащи,братя и сестри на Някой тази покруса може да сполети,всички да не подминавате случилото се,защото такива хора с факт че ги има и в утрешният ден може да сме пострадали и ние в случай че не бъдем единни и сплотени като народ!!!!!

Искам да кажа няколко думи за Андреа, като директен очевидец на всичко протичащо се към нея и като моя 1-ва братовчедка!Андреа и Румен са мои 1-ви беатовчеди,братче и сестриче израснали в извънредно сложни условия познаваики добре неналичията и неволите на живота!Майка им ги напуща когато са дребни.

Те нямат баба и дядо живи,имат единствено баща си.На тях им се постанова да се грижат един за различен от дребни и макар всички компликации със които ги сблъсква живота,татко им съумява да ги възпита по прелестен метод познаваики моралат,уважението,възпитанието и трудолюбието!Андреа е 11 клас,баща и брат и отпътуват в англия с цел да работят и да съберът средства да и създадат един прелестен Бал,но за жал това няма да се случи.

Това са последните мигове живот на красивата Андрея, заклана от Аксел в Галиче СНИМКИ

Андреа е на 18 гд и до този миг има единствено един другар с които се обичаха доста и бяха доста щасливи дружно!Всички знаеха за тях, Андреа беше едно лъчезарно усмихнато и доста положително дете,изключително грижовна към баща си и брат си!!! болката е угромна от загубата на това нежно творение което с нищо не е заслужило да изживее този потрес и да носи този кръст!кажете ми като хора,майки,бащи,братя и сестри по какъв начин се приживява нещо сходно,как се живее с мисалта, че я няма? по какъв начин се живе с мисалта,че някои се е подиграл с най скъпото детето ти и какво заслужава???

Законат не е ли благоразположен към тях?това изчадие немога да намеря друго определение за сходна постъпка в този момент е на 18 а на 35 ще излезе и да почерни още някои живот, тъй като ние знаем,че нашите затвори не поправят а тъкмо противоположното, този урод няма да се поправи ще стане още по зле и ще има други невини жертви,нека бъдем единни и дадем публичност на този случай,за да си свършат добре работата органите на реда и нашето правораздаване да даде максимумът постановен в закона въпреки че за мен: за влизане в злом убиство по изключително нечовечен метод и изнасилство присъдата е единствено една!!!

Нечовешко безчовечие: Аксел първо заклал Андрея, след това я изнасилил

Анди батко желая да ти кажа че мн те обичам само че ме лишиха от тази възножност желая да се знае и да се помни че ти си едно прелестно дете и аз като татко на щерка ще се гордея в случай че моята щерка наподобява на теб! ще те помним всички и в никакъв случай няма да те забравим ще те носим в сърцата ни нека си на едно по положително място реверанс прет светлата ти памет Анди ;( ;( ;(









Трупът на Андреа бе открит в събота сутринта в двора на дома й. На тялото се натъкнал неин първи братовчед. В нощта на петък против събота Андреа му позвънила, само че той не съумял да й вдигне. На сутринта той върнал позвъняването, само че като не получил отговор отишъл до дома є и се натъкнал на ужасяваща панорама – момичето било с прерязано гърло и изнасилено.

Само часове по-късно криминалисти арестуваха двама братовчеди и техен другар за убийството. След дълги разпити, арестуван остана единствено 17-годишният Аксел Олегов. Първоначално той изрично отричал да има нещо общо с кръвопролитието. После обаче разказал, че влезнал в дома на жертвата си през отворен прозорец. Най-вероятно Андреа го чула и позвънила на братовчед си, само че за злощастие без триумф. След това Аксел й се нахвърлил, заклал я и я изнасилил. По време на самопризнанията, арестуваният посочил къде е скрил ножа. Малко преди ареста му той бил видян и да си купува облекла, маратонки и техника.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР