Първи април е ден за шеги и забавления. Хората решават

...
Първи април е ден за шеги и забавления. Хората решават
Коментари Харесай

За какво най-често лъже всяка от ЗОДИИТЕ на 1 април ?

Първи април е ден за смешки и занимания. Хората вземат решение да спогодят някой и различен номер на свои познати, сътрудници, другари и родственици. Разбира се, шегите са изцяло безобидни и те нямат за цел да наранят хората, а по-скоро да ги развеселят.
Днес ще споделим с вас защо най-вече обича да послъгва всеки от зодиакалните знаци. Ето ги и тях:
Овен
Овните не са доста положителни в лъжите. Понякога им се получава, само че различен път – не. Обикновено, когато поставят най-вече усърдие, тогава нещо все се случва и не съумяват да изпълнят сюжета до дъно. На първи април те най-често избират да се майтапят с сътрудниците и да създадат нещо безобидно, като това да пуснат тиха и дразнеща музика и да скрият устройството в някой долап, тъй че никой да не го откри, а всеки да се чуди какво в действителност се случва.

Телец
Телците са много изобретателни, става ли въпрос за първоаприлски смешки. Те постоянно имат една генерална концепция и още няколко, които да са им на разположение, в случай че нещо се провали. Обикновено се майтапят с най-близките си хора. Много е евентуално да сложат нещо в храната ви, което в първия миг ще ви изуми и изненада.
 7 първоаприлски смешки, които си коства да спогодите на приятелите си 7 първоаприлски смешки, които си коства да спогодите на приятелите си
Първи април е работен ден. В четвъртък всеки прекарва по-голямата част от времето си в компанията на своите сътрудници и другари. Струва с...
Близнаци
Близнаците не са най-креативните хора, само че пък не им липсва въодушевление на първи април. Техните смешки доста постоянно търпят неуспех. Обикновено лъжат, че имате нещо по косата, лицето или друга част от тялото.
Рак
Раците могат да ви се обадят на първи април и да разиграят подобен спектакъл, че свят да ви се завие. Възможно е даже да ви принудят да обиколите половината град, с цел да стигнете до място, което е изцяло пусто. Шегите им обаче постоянно са безпределно занимателни и съпроводени с доста смях.

 Първоаприлски смешки: Как се забавляват по света Първоаприлски смешки: Как се забавляват по света
Първи април наближава със страшна мощ, а с него, надяваме се, и количеството настроени за смешки хора от целия свят. Светът е оживял, защ...
Лъв
Лъвовете имат навика да послъгват освен на първи април, само че и през останалото време от годината. Те постоянно се майтапят с часа или времето на открито.
Дева
Девите имат предпочитание всякога да скроят необикновено занимателен номер, само че не постоянно имат триумф в това. Доста се интересуват и черпят хрумвания в интернет. Могат същински да ви изненадат.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР