Първенците във Фермер на Тракия бяха приятно изненадани с допълнителни

...
Първенците във Фермер на Тракия бяха приятно изненадани с допълнителни
Коментари Харесай

Изненадите на Евро Ферт, Порше и МЕТРО

Първенците във " Фермер на Тракия " бяха прелестно сюрпризирани с спомагателни награди - ваучери за тест драйв уикенд от „ Порше Пловдив “.  Петър Инджов, който възроди производството на памук в Раковски, стана любимец на „ Евро Ферт “ АД.

Той бе награден от компанията с ваучер за торове за 500 лева Ангел Кибритов пък бе сюрпризиран от МЕТРО с ваучер на същата стойност, само че за покупка на хранителни артикули. От предходната година той е един от сътрудниците на комерсиалната верига, която изкупува зеленчуци от български производители.

 Ангел, който също е потомствен аграрни производител, повдигна въпроса за несъответствието в подпомагането на зеленчукопроизводството по отношение на останалите агросектори и неглижирането на бранша като цяло. Той даде образец, че себестойността при производството на зеленчуци, които на книга се оповестиха за предпочитани,  е неведнъж по-висока от тази на зърнено-житните култури, само че дотациите, които получават зеленчукарите, са неведнъж по-ниски.

 Той се надява скоро да се постави завършек на опълчването сред секторите „ Зърно “, „ Животновъдство “ и „ Плодове и зеленчуци “. Стоян Кузев, който носи две дини под една мишница и като фермер, и като кмет на с. Юнаците, разгласи пред аудиторията, че ще продължава да се бори против еднодневните трудови контракти, обременяващи фермерите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР