Първенството на България по хокей на лед за мъже очевидно

...
Първенството на България по хокей на лед за мъже очевидно
Коментари Харесай

Хокейното първенство на България без ЦСКА?

Първенството на България по хокей на лед за мъже явно ще стартира без присъединяване на ЦСКА. Това стана ясно от програмата, която беше публикувана от Червена звезда, който през предишния сезон дебютира в елитното ни състезание, а в този момент ще взе участие в подготовка против двата тима, носещи името Левски – ХК Левски и Левски София. Първите два тима от квалификацията ще вземат участие в шампионата.
 Квалификационният шампионат, където трите участници ще играят по веднъж между тях, ще се организира в интервала 25-27 септември. Първенството, в което обезпечено място имат Ирбис, НСА и Славия, започва на 20 октомври. Първият стадий, който има и статут на шампионат за Купата на България, ще продължи до 12 ноември. Вторият кръг ще се организира в интервала 17 ноември – 17 декември. Заключителният трети стадий ще стартира на 2 февруари и ще приключи на 25 февруари.

ЦСКА беше един от трите клуба, които не показаха играчи за картотекиране в другите възрастови групи в края на юли. Останалите два клуба са Варна Скейт и Ледени спортове (Варна). Не е изключено обаче ЦСКА въпреки всичко да взе участие в шампионата с в допълнение картотекиране на играчи, пишат сътрудниците от " Хокейни вести ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР