Първата за тази година изложба на Варненската библиотека е под

...
Първата за тази година изложба на Варненската библиотека е под
Коментари Харесай

Първата за годината изложба на варненската библиотека посреща читателите с любов

" Първата за тази година галерия на Варненската библиотека е под надпис " Посрещаме ви с обич " и насочва послания за топлота в актуалното епидемиологично време ", сподели основният библиотекар Кристиана Димчева.

Тя посочи, че експозицията е част от поредност, стартирала през ноември предходната година като разговор с посетителите на културната институция по разнообразни тематики. " Целта е изложбите да накарат читателите да се замислят , да не помнят безразличието , да извърнат внимание на значимите неща в живота ", добави Димчева.

По думите ѝ актуалната тематика е обвързвана не толкоз с идващи я 14 февруари, колкото със същността на света, в който живеем, и с това, че не трябва да се гледаме взаимно с съмнение, а с топлота и схващане.

Настоящата галерия на библиотеката, представяща книги както на най-великите имена в международната литература, по този начин и на не чак толкоз известни писатели и поети, е илюстрирана с няколко тематични произведения на художника Капка Кънева.

Освен това в околните дни читателите ще могат да разчитат и на специфичен съветник, който да им подсказва заглавия, свързани с другите лица на любовта. Изложбата ще бъде закрита публично в Деня на св.Валентин, като за посетителите ще има специфични изненади.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР