Първата вълна на турнето БЛАГОДАРЯ! От любов към живота“ тръгва

...
Първата вълна на турнето БЛАГОДАРЯ! От любов към живота“ тръгва
Коментари Харесай

Avon срещу рака на гърдата тръгва по Пътя на надеждата

Първата вълна на турнето „ БЛАГОДАРЯ! От обич към живота “ потегля по Пътя на вярата. На 28 и 29 май в 10.00 часа ще можете да откриете розовия щанд на Avon против рака на гърдата на неговата първа спирка – град Пловдив, където ще бъде ситуиран на площад Централен, пред Военния клуб.

На 30 и 31 май ще ни откриете в Казанлък, последван от Кърджали на 1 и 2 юни, Сливен на 3 и 4 юни, Бургас 5 и 6 юни, Варна 7 юни, Русе 9 и 10 юни, Търговище 11 и 12 юни, Велико Търново 14 и 15 юни и Габрово 16 и 17 юни, оповестиха от козметичната компания. След лятна пауза, през септември месец турнето още веднъж ще се завърне и ще посети градовете Благоевград, София, Хасково, Плевен и Враца!

Във всеки един от градовете Посланиците на хуманността на Avon са подготвили доста изненади и занимания. Освен да дарят за идеята, на щанда посетителите ще могат да оставят своето обръщение на вяра за дамите, борещи се с рака на гърдата, както и да схванат повече за идеята и за това по какъв начин взаимната ни поддръжка доближава до диагностицираните дами.
Повече за Пътя на вярата всеки искащ може да открие на специфичния уебсайт www.thankyou.bg.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР