Първата тренировка на Локомотив (София) за новия сезон продължи само

...
Първата тренировка на Локомотив (София) за новия сезон продължи само
Коментари Харесай

Ангел Колев: Всичко правим в името на Локо

Първата подготовка на Локомотив (София) за новия сезон продължи единствено няколко минути. Причина за това стана проливният дъжд, който приключи заниманието. Иначе новият старши треньор на столичните “железничари” Ангел Колев изведе група от 21 футболисти. В идващите няколко дни се чакат още играчи.

“Дай Боже по този начин да ни върви по вода. За пети път поемам Локомотив. Чака ме сложна и тежка работа, само че няма да се предам. Всичко го вършим в името на Локомотив. Ще дам сърцето си за този тим. Защо да не се преборим за промоция? Ще я гоним до края. Ще желаеме да имаме локомотивски дух в играта си. Още не сме в цялостен състав. Има играчи, които закъсняват за старта. Чакаме състезател от Сърбия и бразилец”, сподели Колев.

“Нищо не ме тормози. Още има вид за притежател от чужбина. Това, че другите имат по-големи бюсжети, не значи, че играят по-добре. Напуснали са тези, които не съм ги желал. Изморих се всяка година да върша нов отбор”, съобщи босът Иван Василев.

Преди заниманието той награди легендата Иван Коцев-Братчика по случай 80-годишния му празник. Коцев е първенец с “червено-черните” през 1964 година. Печели европейското железничарско състезание през 1961 и 1963 година Състезава се в Локомотив до 1967 година без спиране. След това е треньор в детско-юношеската школа. Към момента е админ на школата на Локо. 64 години от живота му минават при “червено-черните”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР