Първата татуировка на американката се появила, когато тя била само

...
Първата татуировка на американката се появила, когато тя била само
Коментари Харесай

Момиче покри тялото си с татуировки, постави и на гениталиите СНИМКИ 18+

Първата татуировка на американката се появила, когато тя била единствено на 18 години, оповестява "Дейли Стар ". Това било малко цвете хибискус, изобразено на гърдите.

Тогава тя даже не подозирала, че една татуировка ще се трансформира в същинска взаимозависимост. Джулия към този момент е на 32 години и наподобява повече на произведение на изкуството, в сравнение с елементарен човек.

Увлечението се оказало доста скъпо. Досега момичето е похарчило 27 хиляди $ за татуировки. Отначало Джулия оползотворявала свободно пространство по тялото си със забележителна скорост, само че колкото по-малко ставало то, толкоз по-бавно протичал процесът.



Дълго време тя не се решавала да си обръсне от косата, „ разчиствайки “ работно пространство за нови рисунки върху кожата.

"Винаги съм казвала, че в никакъв случай няма да си махна косата поради татуировките, тъй като това е просто полуда. Но когато мястото за нови рисунки свърши, това беше единственото явно решение. Когато цялата ми кожа бъде в татуировки, просто ще стартира да обработвам съществуващите линии, придавайки им бляскавост ", споделя Джулия Нуно.



Наскоро момичето е минало към идващия стадий, като е нанесла татуировки непосредствено върху гениталиите си. Процедурата се е провела при започване на ноември с татуист от Тексас. Между другото, Нуно е споделила, че разрешава на всеки нов създател самичък да избира композицията за нея.

Сега единствената незаета част от тялото на Джулия е нейното лице. Но, съдейки по пристрастеността на американката, това надали ще е за дълго. Флоралният орнамент, нанесен върху слепоочията и скулите, евентуално скоро ще наподобява по-малко уединен.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР