Първата стабилна версия на Android 12 бе представена едва преди

...
Първата стабилна версия на Android 12 бе представена едва преди
Коментари Харесай

Android 13 е вече тук

Първата постоянна версия на Android 12 бе показана едвам преди няколко месеца, а от Гугъл към този момент са съвсем подготвени с Android 13 и разпространиха първата му версия. Тя е налична само за разработчици, а повече хора ще могат да изтеглят новата операционна система едвам през април, когато ще забележим и първата бета версия, налична за всички. Във втората половина на годината, най-вероятно към август или септември ще забележим и финалната версия, която ще е предшествана от няколко постоянни версии през летните месеци.
`Android

Промените, които операционната система ще претърпи ще обиден съществено поверителността и сигурността на потребителите, която се трансформира в съществена тематика на диалог през последната година. От Гугъл ще защитят повече потребителите и техните данни, както и ще дадат избор за това каква част от данните им да бъдат споделяни с приложенията и каква не.

`Android

Разбира се, промени ще има и по цялостната визия на операционната система, нови икони и тематики ще са част от образните новости, които потребителите ще виждат, както и цялостният интерфейс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР