Първата среща винаги е вълнуващо събитие, особено ако се сте

...
Първата среща винаги е вълнуващо събитие, особено ако се сте
Коментари Харесай

Ето 3 тоалета, с които ще подлудите мъжа още на първата среща

Първата среща постоянно е вълнуващо събитие, изключително в случай че се сте се срещнали онлайн и към момента не сте се виждали персонално. Именно поради всеки – без значение мъж или жена, желае да наподобява добре и да провокира „ УАУ “ резултатът в отсрещния човек, тъй че тази среща да не е последна.
Но по какъв начин може да се случи това? Е, съгласно стилните специалисти най-лесният метод една дама да вземе мозъка на мъжа още от първата среща е да заложи на верните облекла.
„ Има тъкмо три тоалета, които побъркват мъжете “, безапелационни са стилните експерти.
„ Всеки мъж си показва по какъв начин смъква облеклата от жена, която харесва. Именно поради това е значимо и въпросните одежди да го впечатлят “, допълват те.
Ето кои са трите женски тоалета, които побъркват мъжете:

Копринена композиция
Печеливша алтернатива за пролетна или лятна среща. Плавната, компактно прилепнала материя ще даде шир на въображението на мъжа, до момента в който дължината под коляното прави този жанр не прекомерно провокационен, само че не и отегчителен. За първа среща черна композиция е съвършена, в случай че планирате да подлудите мъж в самото начало на вечерта. Изборът на обувки зависи от това къде ще отидете: за разходка из града можете да изберете мокасини или даже бели маратонки - нахални и сладки в това време - или типичен обувки, в случай че мъжът е избрал ресторант за среща. Най-важното е – не забравяйте да вземете яке, тъй като вечерта има възможност да ви стане студено и ще би трябвало да сложите нещо на раменете си. Но е по-добре да откажете плетен пуловер - комбинацията от коприна не е изключително „ другарска “ с такива неща.

Рокля от туид
Страхотен вид в стила на Лили-Роуз Деп. Кой сподели, че роклята или костюма от туид са скучни? Просто не знаете по какъв начин да ги изберете. Откажете се от класическите сдържани цветове, тъй като материалът и стилът на такива неща като цяло допускат въздържаност, което значи, че можете да „ играете смешки “ с цвета. Деликатна розова рокля от туид ще накара мъжа да се размие от деликатност към вас. Нищо чудно, че Коко Шанел счита роклите и полите от туид за едни от най-изтънчените и нужни неща в женския дрешник. Не се опасявайте да изберете рокля от туид с деен фон - такива смели решения ще ви бъдат потребни за среща.

Дълга рокля с цепка
Искате да провокирате мъжа още в самото начало? Тогава би трябвало да обърнете внимание на лека рокля под коленете с цепка по бедрата. Чудесен вид за вървене на ресторант, където можете да се позиционирате по този начин, че мъжът да има общ взор върху закачливата кройка. Бъдете сигурни, че цяла вечер той ще мисли да ви допре, тъй като гледката ще го развълнува. Ако обаче не сте привикнали намерено да флиртувате с мъже, би трябвало да откажете такава рокля, тъй като в този случай би трябвало безусловно да излъчвате убеденост - това е цялата загадка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР