Първата среща винаги е нещо вълнуващо. Не знаеш какво да

...
Първата среща винаги е нещо вълнуващо. Не знаеш какво да
Коментари Харесай

Неща, за които да внимавате на първа среща

Първата среща постоянно е нещо вълнуващо. Не знаеш какво да облечеш, дали изобщо да слагаш грим и какъв брой тежък да бъде той. Често си представяме сюжети в главата, които може би няма да се случат, само че това не ни пречи да мечтаем. Друго, за което се тормозим, е дали тази среща ще е последната, или от нея може да последва нещо по-сериозно. Ако сте малко по-наблюдателни, може да разберете индивида насреща доста по-добре и да разкриете характера му още в първите минути.

Едно от най-важните неща е държанието на индивида по отношение на другите. Забележете дали приказва доста за себе си, или е по-скоро добър слушател. Държанието му по отношение на останалите демонстрира доста за това каква персона стои пред вас. Едва ли някой желае да бъде с човек, който е захласнат единствено и само от себе си и се държи с останалите надменно.

На първа среща, постоянно е хубаво да оставите телефона си настрани. Проверете го единствено в краен случай или, в случай че се чувствате в заплаха. Ако той или тя ви пренебрегва за сметка на устройството си, това ясно ви демонстрира кое е по-важно за него/нея. По-добре стойте настрани от такива хора, които не ви обръщат задоволително внимание.

Признак на почитание е да се появите в точния момент за срещата. Независимо от кое място тръгвате или какъв брой време ви би трябвало, с цел да се оправите, щом сте споделили 7, значи би трябвало в 7 да сте на уреченото място. Закъсненията постоянно изнервят другия, а надали някой желае по този начин да стартира първата си среща. Ако ви излезе незабавна работа, която ще ви попречва, постоянно може да се свържете с индивида насреща и да му обясните защо става въпрос.

Когато стигнете до диалозите за живота, няма по какъв начин да не се сблъскат две разнообразни гледни точки. Това не би трябвало да ви тормози и незабавно да заключите, че връзката няма по какъв начин да потръгне. Изслушайте деликатно доводите на индивида насреща и по-късно изложете и своята теза. Ако видите, че мнението ви не се взима под внимание, тогава сте изцяло свободни да напуснете срещата.

Все отново тематиката за някогашните може да бъде пропусната на първото излизане. Ако той/тя стартира да приказва за отминали любовни трепети, това значи, че към момента има някаква искра, която може и да попречи за развиването на вашите връзки. Можете да споделите болката си от провалени връзки идващите пъти, само че сигурно не е доста добър избор още първоначално.

В минали времена е било признато мъжът да заплати цялата сметка на първа среща. Днес обаче обществото не е толкоз консервативно и рядко може да видите такива жестове и то още на първа среща. Не е изключено и това да се случи, само че въпреки всичко, в случай че сътрудникът ви предложи да си разделите сметката, не се стряскайте и не му слагайте етикети, че му липсва джентълменско отношение. Плащането поравно в първите няколко излизания е постоянно срещано и това не би трябвало да ви тормози изобщо.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР