Първата среща на ГЕРБ-СДС с Продължаваме промяната - Демократична България“

...
Първата среща на ГЕРБ-СДС с Продължаваме промяната - Демократична България“
Коментари Харесай

Провали се срещата на ГЕРБ-СДС с ПП-ДБ

Първата среща на ГЕРБ-СДС с „ Продължаваме промяната - Демократична България “ не се състоя поради отсъствие на представители на ПП-ДБ. Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова съобщи пред публицистите в залата:

„ Уважаеми представители на медиите, демонстрацията на несериозно и неуважително отношение на обединението, която от „ Има по какъв начин “ се трансформира в „ Няма пък “, е демонстрирана пред вас. Благодаря за вниманието “, съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

По време на срещата Мария Габриел не участва. Десислава Атанасова изясни, че номинираната за министър председател ще води диалози единствено с водачи. По думите й, ПП-ДБ са дискредитирали претендента си за министър председател Николай Денков и не са му трансферирали пълномощия да води диалозите. „ Господин Денков, който е кандидатурата на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ за министър председател,  не е водач, а е някакъв човек, който уведомява единствено за желанията на водачите “, сподели Атанасова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР