Първата среща между американския президент Доналд Тръмп и севернокорейския ръководител

...
Първата среща между американския президент Доналд Тръмп и севернокорейския ръководител
Коментари Харесай

Белият дом обяви дата и час на срещата на Тръмп и Ким Чен Ун

Първата среща сред американския президент Доналд Тръмп и севернокорейския началник Ким Чен Ун ще се организира на 12 юни в 09:00 часа локално време, заяви на постоянен брифинг говорителката на Белия дом Сара Сандърс, съобщи БГНЕС.
" Продължаваме да се готвим за президентската среща на върха. Мога да кажа, че за президента всекидневно се вършат брифинги за Северна Корея от неговия екип съветници по въпросите за националната сигурност ", сподели тя.
" В центъра на нашето внимание продължава да стои въпроса за денуклеаризацията на Корейския полуостров ", сподели още Сандърс.
Американският президент удостовери, че срещата му с Ким Чен Ун ще се състои на 12 юни в Сингапур. Той уточни, че на тази среща не се планува подписването на каквито и да е било документи.
Същевременно Тръмп счита да каже на севернокорейския водач какво счита за възможна негова аудиенция в Русия тази есен. Припомняме, че през вчерашния ден (4 юни) стана ясно, че съветският президент Владимир Путин е поканил Ким Чен Ун да пристигна в Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР