Първата среща е важен момент в опознаването на двама души.

...
Първата среща е важен момент в опознаването на двама души.
Коментари Харесай

Първа среща: Какво влудява мъжете?

Първата среща е значим миг в опознаването на двама души. Едва ли има дами, които не кроят проекти с приятелките си какво да облекат, какво да приказват, дали да се държат по-студено или по-отпуснато, както и още куп неща, с цел да създадат най-хубавото усещане у мъжа. Докато представителите на мощния пол нямат толкоз комплицирани схеми в главата си. Те отиват без съществени упования. „ Аз съм сериозна и желая да се омъжа “, „ Аз ли да ти се обадя или ти ще го направиш? “, „ Това ли ще си поръчаш? Много е мазно “. Реплики от този вид може да провалят всяка първа среща. Затова събрахме какво нервира най-вече мъжете по време на първа среща:

Разговори за семейство/сватба
Мъжете се побъркват, когато дамата отсреща стартира да приказва за съществени проекти на първата среща. Ако спомене за взаимно общуване или женитба, това може да накара мъжа бързо да си тръгне или да загуби интерес от диалога. Той може също да желае да се обвърже и заживее с половинката си, само че приказки за семейство и деца толкоз рано му идват допълнително.

Детайли за работата
Жените постоянно задават доста въпроси на първата среща. Те желаят да схванат какво работи, къде живее той, кои са заниманията му. И когато те дадат къси отговори, на дамите не им остава нищо друго, с изключение на да замажат неловкото безмълвие като стартират да изясняват обстойно и нашироко за проблемите си на работното място. А тези елементи могат да бъдат спестени, в случай че двете страни излизат за първи път. Не е добра концепция да разказвате за проблемите с колежката си, която не желае да пуска климатика. По-добре се концентрирайте върху това какво е за вас работата, което ще направи по-хубаво усещане.

Ползване на мобилния телефон
Постоянното поглеждане на телефона или чатене, не се харесва нито на мъжете, нито на дамите. Ако ви звънят, вдигнете, само че единствено при неотложност. Иначе всяко отплесване от диалога с мобилния би било симптом на неуважения към другия.

Нежелание за шерване на сметката
Много дами са на мнение, че мъжът би трябвало да бъде джентълмен, да им отвори вратата на колата и ресторанта, да ги настани да седнат на масата. Но когато става въпрос за заплащането на сметката, някои считат за феминистко, в случай че дамите чакат да им платят сметката.

Забележки
„ Няма ли да поръчаш по-хубаво вино?, „ Защо не избра по-хубава маса? “ или „ Това не е ли прекомерно мазно? “, не са най-подходящите реплики на първа среща. Те нервират мъжа и го карат да се усеща като че ли под чехъл. Внимавайте какво говорите и не правете сходни забележки, тъй като ще излезе, че от прекомерно рано желаете да поемете контрола във връзката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР