Първата среща е наистина голямо предизвикателство и няма човек, който

...
Първата среща е наистина голямо предизвикателство и няма човек, който
Коментари Харесай

6 неща, които да не казвате на първа среща

Първата среща е в действителност огромно предизвикателство и няма човек, който да е квалифициран за този миг. Той може да е забавен, трогателен, прочувствен или пък цялостен неуспех.
Първата среща е нещо като опит. Ако желаете обаче от нея да излезе освен това, несъмнено би трябвало да избягвате да говорите на някои тематики.

1. Не говорете за фамилията си - на първата среща един мъж желае да разбере повече за вас, а не за вашето семейство. Ако започенете да говорите за родителите си, сигурно в очите на мъжа ще изглеждате незряла и не задоволително пораснала. Избягвайте тематиките, свързани със фамилията, в случай че той не попита.
2. Не говорете за някогашни - на първа среща въобще даже не трябва да мислите за някогашни, тъй като е изцяло допустимо без да желаете да кажете нещо за него. Това за един мъж значи, че към момента живеете в предишното и страдате за някого. В никакъв случай даже не споменавайте тази тематика, без значение дали става въпрос за негови или ваши някогашни. Просто се откъснете от предишното и опознайте индивида, който стои против вас.
3. Не говорете за пари - никога не трябва да повдигате тематиката за финансите на първа среща. Това прави неприятно усещане на доста огромна част от мъжкото съсловие, което е изцяло обикновено, несъмнено. Ако заговорите за пари, всеки мъж ще си намерения, че сте меркантилни златотърсачки.
4. Бъдете положителни - на първа среща никога не трябва да бъдете отрицателно настроени. Все отново сте с този човек, с цел да си прекарате добре и да се разсеете. Не бива да пренасяте отрицателните страсти, които сте натрупали денем на срещата.
5. Не говорете за любовния живот на индивида против себе си - това е в действителност доста огромна неточност. Няма смисъл да говорите на тази тематика, тъй като каквото и да каже, няма да ви се хареса. Ясно е, че желаете да разберете с какъв брой дами си написа, по кое време за последно е имал връзка или флирт с жена и така нататък Това обаче може само и единствено да скапе настроението ви и да ви накара да се откажете от него, а това не трябва да се случва още на първата среща. Нашият съвет е просто да се насладите на времето с този човек.
6. Не говорете за упования - не е прелестно да излезете с мъж, който непрекъснато да приказва за деца и семейство, нали? Е, мъжете са на същото мнение. Не желаят да случат за упованията ви още на първата среща, това ги натоварва, даже да имат същите цели и фантазии. Просто избягвайте тази тематика на първа среща, до този диалог ще стигнете с времето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР