Първата серия от Бързи и яростни“ излезе през 2001 година,

...
Първата серия от Бързи и яростни“ излезе през 2001 година,
Коментари Харесай

Култова кола от „Бързи и яростни“ беше продадена за 550 000 долара

Първата серия от Бързи и гневни “ излезе през 2001 година, с цел да покаже на публиката по целия свят автомобилната тунинг-култура. Филмът се трансформира в сензация, която получи продължение от още по-зрелищни продукции. В тях паралелно с мегазвезди като Вин Дизел и Пол Уокър феновете видяха и необикновено коли. Интересът към компания пораства, като в този момент на огромния екран излиза девета част от поредицата.

Сред най-известните коли, участващи във кино лентата, е неповторима Toyota Supra, боядисана в оранжево. Тя принадлежи на Браян О`Конър (изигран от починалия Пол Уолкър), като точно подобен автомобил беше пуснат на търг в Лас Вегас през уикенда. И беше продаден за впечатляващата сума от 550 000 $.


 Учени откриха проблеми със отбраната против кражба на три марки Учени откриха проблеми със отбраната против кражба на три марки
Изследователи от Универсета в Льовен (Белгия) и от Школата за компютърни науки в Бирмингам (Англия) съумяха да разбият отбраната в имобил...

Спортният модел е квалифициран особено за кино лентата от тунинг ателието The Shark от Калифорния. Купето е в атрактивен перлено-оранжев цвят, който в тази ситуация е ангажиран от каталога на Lamborghini Diablo. Машината разполага с спомагателен боди-кит, челен спойлер, специфични степенки, солидно задно крило и 19-инчови джанти с неповторим дизайн.

Всъщност, самата кола е употребена и в холивудската продукция. Тя се появява в две от сериите с Уокър зад кормилото. За разлика от истинската Supra, взела участие във компания, тази машината е със общоприетия за модела мотор – 3,0-литров редови с 6 цилиндъра, който е комбиниран с автоматизирана скоростна кутия. Любопитно е, че скоростният лост е по този начин планиран, че да наподобява на подобен за механични скорости.



Друга от дублираща Toyota Supra от кино лентата беше продаден преди 6 години за 185 000 $. Машината също наподобява доста на тази, само че е с атмосферен мотор и 5-степенна механична скоростна кутия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР