Първата седмица в риалитито Игри на волята“ е в разгара

...
Първата седмица в риалитито Игри на волята“ е в разгара
Коментари Харесай

Участник в „Игри на волята“ призна, че никога не е бил с момиче и чака правилната (видео)

Първата седмица в риалитито „ Игри на волята “ е в разгара си и новосформираните племена употребяват минутите отвън арената, с цел да се опознаят взаимно.

Тази вечер най-интересно беше в племето на „ Гладиаторите “, които след териториалната борба се озоваха в стопанството.

По време на вечерята (те въпреки всичко имат някакви провизии) членовете на племето, което се състои единствено от мъже, започнаха да си приказват на разнообразни тематики. Естествено, когато на масата са единствено мъже, разумно се стигна и до дискутирането на дами.

Всеки от гладиаторите взе да споделя за персоналния си статут, с цел да пристигна ред и на 22-годишния Калоян. Когато му дадоха думата да опише за опита си с дамите, Калоян, за изненада на всички съобщи: „ Аз в тези неща нямам прекалено много опит… “

След което добави: „ Аз като цяло в никакъв случай не съм бил с момиче “. 

Думите му оставиха неговите съплеменници безмълвни, като тишината продължи няколко секунди преди да го попитат: „ Ама в никакъв случай никога ли? “

В отговор Калоян очевидно се тормози и посочи: „ Имал съм някакви къси връзки, само че да. Да кажем в никакъв случай “.

По реакцията му стана ясно, че явно момчето чака вярното момиче.

Неочакваното самопризнание бе посрещнато с огромно утвърждение от другите гладиатори, които взеха да му стискат ръката. „ Това единствено демонстрира висока ценностна система, която в днешно време липсва “, похвали го футболният арбитър Крум.

„ Много ми се издигна в очите “, сподели му различен от племето.

Калоян е на 22 години от София и по специалност е модел. Още във визитката си той сподели, че няма огромен опит в любовта.

Във фейсбук страницата на „ Игри на волята “ множеството фенове похвалиха Калоян за морала и за решението му да не избързва със секса, до момента в който не срещне верния човек.

Има обаче и фенове, които считат, че всичко е режисура и план на продуцентите.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР