Първата седмица на юли започна трагично за няколко държави. Навръх

...
Първата седмица на юли започна трагично за няколко държави. Навръх
Коментари Харесай

Трагедията, която разтърси датското кралско семейство

Първата седмица на юли стартира трагично за няколко страни. Навръх националния празник 4 юли в Съединени американски щати беше открита пукотевица по празнуващите. Ден преди този момент в мол в Копенхаген стрелец умъртви трима души и рани четирима.
 Принц Фредерик, принцеса Мери, принц Кристиян и за какво датското кралско семейство отписа сина си от учебно заведение Херлуфсхолм
Когато тормозът в учебно заведение засегне и кралските деца

Датското кралско семейство пред мъчно решение

Една от първите реакции на случилото се пристигна от датското кралско семейство.

Кралица Маргарете, престолонаследникът принц Фредерик и брачната половинка му принцеса Мери излязоха с общо изказване. " Не знаем цялостния размер на нещастието, само че е ясно че много хора са починали, а още повече са били ранени ", се споделя в него.

Кралското семейство изрича съболезнованията си на околните на починалите и акцентира, че обстановката допуска " единност и грижа ". " Искаме да благодарим на полицията, на спешна помощ и здравните управляващи за бързите им и ефикасни старания. "

За стрелбата в Копенхаген беше задържан 22-годишен датчанин с психиатрично заболяване. Случилото се в датската столица идва единствено седмица 42-годишен мъж умъртви двама и рани 21 индивида в норвежката столица Осло, напомнят от Royal Central.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР