Първата съпруга на президента Румен Радев се е покрила в

...
Първата съпруга на президента Румен Радев се е покрила в
Коментари Харесай

Бившата на Радев се скри на село! Гинка взе децата и избяга при майка си

Първата брачна половинка на президента Румен Радев се е покрила в родното си село, научи HotArena.

След абсурда със Съвет за електронни медии и Агенция за протекция на детето, който Гинка завихри на някогашния си мъж поради мненията му в ефирен ефир във връзка общите им наследници, банкерката решила да ги отдалечи оптимално от него, заяви „ Ретро “.

В момента цялото семейство се намирало в село Равнища, Пловдивско, където родителите на Гинка имали китна вила. Вместо да се възползва от годишния си отпуск, отмаряйки край морето, някогашната жена на президента решила, че има потребност от отмора измежду природата, в компанията на най-близките си.

На село я посрещнала нейната майка Добринка, която се зарадвала повече на наличието на внуците си, тъй като рядко ги виждала. Докато били дребни, гостувала непрестанно в София, само че децата към този момент се справяли сами, а дъщеря й имала потребност от пространство и успокоение.

Към компанията на село се включили и другари на Гинка от младежките години, както и нейният по-малък брат Тошо. Не е ясно дали тайнственият господин, с който екссъпругата на Радев има повече от колегиални връзки, я е придружил и на пътуването до провинцията.

Близки до банкерката разкриват, че в действителност изненадващото й прибиране в родния край било тактически ход в битката за родителство с Радев. По този метод тя отдалечила щерка им Дарина и сина им Георги от него, тъй като наскоро той изявил предпочитание да ги вземе дружно със себе си в резиденция „ Евксиноград “, където ще почива. Децата щели да се разминат и с обичайното си лятно посещаване при родителите на президента в село Славяново, Хасковско. Леля Станка и бай Георги се обидили на някогашната си снаха, тъй като не пускала внучетата да им гостуват.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР