Първата съпруга на Ангел Найденов – лекарката Нина Найденова, с

...
Първата съпруга на Ангел Найденов – лекарката Нина Найденова, с
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Бившата жена на Ангел Найденов тежко болна от Ковид

Първата брачна половинка на Ангел Найденов – лекарката Нина Найденова, с която Мая Манолова ги раздели след 38 години благополучен брак, е в болница поради тежък Ковид. В рамките на една година докторката от Димитровград за повторно попада в лапите на подлия вирус. При първото си боледуване минала леко през болестта, само че повторният ѝ конфликт с нея се оказал призрачен.

„ Искам да ви уведомя, че още веднъж съм с Ковид пневмония и ще съм в карантина 14 дни. Ще ме замества доктор Маджаров. Телефоните за връзка са изложени на видно място в амбулаторията. Медицинската сестра ще работи с нашия график, тъй че ще има кой да ви насочва. Бъдете здрави! “, написа към пациентите си във фейсбук доктор Найденова още в средата на ноември, когато схванала, че се е разболяла.
свързани новини83340на 01.12.2021
В идващите няколко дни се чувствала относително добре, до момента в който не настъпило затруднение на положението ѝ. Тъй като многочислените ѝ другари и хората, които лекува, не спрели да се интересуват дали е оздравяла, тя разгласява и второ обръщение към тях преди броени дни.

„ Приятели, благодаря ви за загрижеността, само че ви апелирам. Не ми пишете, не мога да приказвам, нито да пиша. На болнично лекуване съм с тежък Ковид. Всичко това ме изтощава доста. Не ми е добре. На непрекъснат приток на О2 съм на оптимални литри. Разчитам да ме разберете. МОЛЕТЕ съдебна експертиза ЗА МЕН, единствено от това нуждая се “, написа някогашната брачна половинка на Ангел Найденов във фейсбук профила си. След няколко дни и нейната племенница Зоя прикани за същото. „ Църкво Христова! Може ли да продължите молитвената поддръжка за вуйна ми, която е в сериозно положение! “, моли тя.

Както е известно, доктор Нина Найденова бе изоставена от брачна половинка си поради връзката му с бившето острие на левицата и някогашен омбудсман Мая Манолова. Тя към момента не може да прежали проваления си брак с политика, който остава огромната ѝ обич от ученическата пейка.

Преди тъкмо 10 години настава кошмарът за нея, когато точно на сватбата на щерка им Деси тя схваща, че Ангел има безапелационни планове да я напусне, с цел да живее с извънбрачната си по това време случка Мая Манолова. Впоследствие ѝ желае бракоразвод и се дами за шефката на „ Изправи се, БГ “.

Лекарката по този начин и не откри заместител на Найденов в персонален проект. След тежката разлъка тя се обърна към Бога и се посвети на специалността и на внучетата си от дъщеря им Деси. Наследничката им известно време работеше в посолството ни в Берлин, само че от няколко месеца насам се е открила със фамилията си в България. Именно на тях някогашната брачна половинка на Ангел Найденов разчита за помощ и поддръжка в сложното състояние, в което се намира.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР