Първата ракета в света Рафаел Надал беше обявен от вестник

...
Първата ракета в света Рафаел Надал беше обявен от вестник
Коментари Харесай

Рафаел Надал бе определен за най-великия спортист в испанската история


Първата ракета в света Рафаел Надал беше разгласен от вестник AS за най-хубавия състезател в историята на Испания. Това се случи по време на церемония вечер в постройката на кметството на Мадрид, отдадена на 50-годишнината от основаването на испанския вестник.По този мотив AS реши да раздаде няколко наградата за спортни достижения.

"Изключен признателен съм, че получих такава премия, че по този метод съм бил оценен, въпреки и да не обичам да приказвам за себе си с сходни думи. Вярно е, че съм постигнал доста в тениса, само че и в другите спортни дисциплини имаме доста изтъкнати испанци, които са се потвърдили като иноватори", съобщи непретенциозно 31-годишният тенисист, който е и 16-кратен победител в шампионатите от серията на „ Големия шлем ”.

27-годишната плувкиня Мирея Белмонте Гарсия бе избрана пък за най-хубавата спортистка в испанската история. Понастоящем тя е олимпийска шампионка от Игрите в Рио де Жанейро (в дисциплината 200м. бътърфлай), както и 8-кратна международна шампионка. Сред оценките си тя има още два сребърни и един бронзов орден от Олимпийски игри. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР