Първата ракета в света Новак Джокович и съпругата му Йелена

...
Първата ракета в света Новак Джокович и съпругата му Йелена
Коментари Харесай

Джокович е с отрицателен тест за коронавирус

Първата ракета в света Новак Джокович и брачната половинка му Йелена дадоха негативни проби за ковид, заяви Daily Mail.

Сърбинът се болести с ковид по време на демонстративния шампионат Adria Tour.

За неговия позитивен тест стана ясно на 23 юни, две дни, откакто стана ясно, че първата ни ракета Григор Димитров е инфектиран.

Положителни проби дадоха също хърватинът Борна Чорич, сърбинът Виктор Троицки и бременната му жена, както и няколко от треньорите на тенисистите.

Финалната част на шампионата в хърватския град Задар бе анулирана. На спортните мероприятия в Сърбия и Хърватия нямаше никаква обществена отдалеченост сред феновете на трибуните, а играчите и другите присъстващи на корта също не съблюдаваха никакви ограничения, като се прегръщаха, вършиха си общи фотоси, разменяха си един микрофон на конференцията и така нататък Най-фрапиращи бяха фрагментите от празненството, което Джокович провежда след шампионата в Белград, на които се вижда по какъв начин той и други именити тенисисти като Григор Димитров и Александър Зверев са голи до кръста в нощен клуб и бурно се забавляват. 33-годишният Джокович и брачната половинка му Йелена нямаха признаци и се усещаха добре, само че следваха всички рекомендации на лекарите и се намираха в самоизолация.

Novak and his wife have both tested negative for the novel, his team told CCTV in an email. The pair originally tested positive on June 23.
— CGTN (@CGTNOfficial)

Заради пандемията от ковид тенис надпревари сега не се организират. Мъжкият тур ще започва при започване на август във Вашингтон. След подновяването на сезона би трябвало да се проведат три Мастърса, както и Ю Ес Оупън и Ролан Гарос. /БГНЕС

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР