Първата ракета на Белгия Давид Гофен е напълно възстановен от

...
Първата ракета на Белгия Давид Гофен е напълно възстановен от
Коментари Харесай

Гофен готов за мача с Австралия за Купа Дейвис


Първата ракета на Белгия Давид Гофен е изцяло възобновен от травмата си в коляното и на следващия ден ще играе против Австралия в полуфиналния мач от Световната група на Купа Дейвис.

Световният номер 12 получи контузията по време на загубата си от Андрей Рубльов в 1/8-финалите на Ю Ес Оупън. "Коляното ме болеше след шампионата, само че последователно болката отмина и споделих на капитана, че съм подготвен на 100 процента", изясни Гофен след тегленето на жребия в Брюксел през днешния ден. Той ще се изправи против втората ракета на Австралия Джон Милман в откриващия мач на следващия ден, а по-късно на корта ще излязат Ник Кирьос и 33-годишният Стийв Дарсис. Мачовете ще се играят на клей в зала в столицата на Белгия.

В другия полуфинал от конкуренцията Франция ще срещне отбора на Сърбия, който е без най-хубавите си играчи. Шампионите от 2010 година са без Новак Джокович, Виктор Троицки и Янко Типсаревич, като на сингъл Ласло Джере и Душан Лайович ще се изправят надлежно против Жо-Вилфред Цонга и Лука Пуи. Финалът на Купа Дейвис ще се играе в края на ноември. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР