Първата ракета на българския тенис Григор Димитров загуби с 4:6,

...
Първата ракета на българския тенис Григор Димитров загуби с 4:6,
Коментари Харесай

Джон Милман спря Гришо на четвъртфинала в Делрей Бийч

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров загуби с 4:6, 4:6 четвъртфинална среща на шампионата в Делрей Бийч (Флорида, САЩ) от сериите ATP 250 против австралиеца Джон Милман, съобщи БНР.

Срещата бе трета посред им на равнище ATP като и в двата случая до в този момент победител е бил българинът, освен това в родния град на Милман, Бризбън /2018 и 2019 г/.

В първия сет играта вървеше равностойно до 4:4, когато на свое подаване Григор направи непредизвикана неточност от бекхенд, която съумя да избави със сервис, само че идната, този път от форхенд не съумя с двойна неточност на сервиса и разреши пробив на противника, който безпогрешно си взе подаването на нула, а с това и сета.

Втория сет стартира също с непредизвикани неточности, само че Григор съумя да се вземе в ръце с доста положителни начални удари и още във втория гейм да направи пробив. С взимането на личното си подаване съумя да поведе с 3:0, само че Милман се върна в играта с 3:1, а Григор пропусна да отбрани точка за нов пробив и резултатът стана 3:2. След поредност от неточности позволи равнене и повторение на сюжета от първия сет след 4:4, когато непредизвикани неточности от форхенд дадоха опция за пробив на Милман и в последна сметка дефинитивна победа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР