Първата ракета на България в тениса Григор Димитров отново потвърди,

...
Първата ракета на България в тениса Григор Димитров отново потвърди,
Коментари Харесай




Първата ракета на България в тениса Григор Димитров отново потвърди, че не планира да уч

Първата ракета на България в тениса Григор Димитров още веднъж удостовери, че не възнамерява да взе участие на " АТР 250 " шампионата в София през февруари следващата година, като този път се аргументира. 

Според най-хубавия ни състезател за 2017 година той бил частен шампионат и не би трябвало да има напрежение от неучастието му. 

" За момента не наподобява доста добре, с моя тим сме решили да играем в Ротердам и Акапулко, знам, че може да е отчаяние, само че не виждам за какво би трябвало да има напрежение да играя в един частен шампионат ", съобщи Григор в Монте Карло пред Деси Стоянова от bTV.

" Разбирам го това, те (феновете) отново ще ме видят. Има неща, които желаеме да създадем в България. Това е частен шампионат. Защо би трябвало да вършим частен шампионат? Защо би трябвало да вършим частен шампионат, в случай че може да създадем освен това, да се даде късмет освен на АТР играчи, а на нашите си играчи, за българите, за какво да нямаме повече Фючърси и Чалънджъри в България? ", добави Димитров.

В досегашните три издания на шампионата на АТР в София хасковлията игра единствено през 2017 година, когато завоюва купата в изпълнената до краен лимит зала " Арена Армеец ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР