Първата ракета на България - Григор Димитров сподели, че никога

...
Първата ракета на България - Григор Димитров сподели, че никога
Коментари Харесай

Григор разкри своите любими занимания извън корта

Първата ракета на България - Григор Димитров показа, че в никакъв случай не си е представял живота си по различен метод и няма концепция с какво друго би се занимавал.

"Забавно е, тъй като приятелите ме питат - какво щеше да правиш, в случай че не играеше тенис? Никога не съм мислил по тази причина. Винаги съм мислел да бъда тенисист ", разяснява Димитров, представен от TennisWorldUSA.

"Връзката с почитателите е доста значима, тя е в основата. Аз обичам да се състезавам за хората, постоянно пробвам да дам най-хубавото от себе си поради тези, които са пристигнали да ни гледат ", добави той.

Гришо за следващ път разяснява и сравненията с Роджър Федерер при започване на кариерата му: "Като дете беше занимателно да го чуя, само че през днешния ден - не изключително ".

Запитан по отношение на любовта си към компютрите, той отговори: "Вече нямам време да заставам пред компютъра, само че имам други занимания - да карам коли и други неща ".

Дали гледа други спортове по малкия екран? "Обичам доста спорта, тъй че - да. Опитвам да виждам всички спортове, просто да заставам и да виждам, аз съм спортна натура. Може би най-много баскетбол, само че за жалост нямам доста време по тази причина ".

Изданието разгласява в обособен материал и изказването на Григор Димитров, включено от формалния на профил на ATP Cup в техните подготвителни рекламни материали преди първото издание на новата конкуренция.

"Още от най-ранна детска възраст бях доста предан. На към 10 или 11 години осъзнах, че съм основан да се занимавам с тениса. Това беше нещото, което желаех да върша. Родителите ми ме отгледаха по прелестен метод. Те бяха най-голямата ми поддръжка. Не бях придирчив - просто се нуждаех от тенис корт, с цел да съм благополучен. Когато пробих в тура, не бях подготвен душевен или физически. След някои огромни победи започнах да почитам повече противниците, себе си и играта. Като тенисист първо желая да бъда образец за фамилиите, изключително за децата. Те би трябвало да знаят, че могат да реализират всичко, без значение от кое място идват. Всичко, от което се нуждаеш, е здрава работа и ще достигнеш вярното място ", разяснява Димитров в клипа.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР