Първата ракета на България - Григор Димитров, ще участва на

...
Първата ракета на България - Григор Димитров, ще участва на
Коментари Харесай

Григор Димитров заяви участие на турнир в Китай

Първата ракета на България - Григор Димитров, ще взе участие на шампионата от сериите АТР 250 в Чънгду. Надпреварата ще се организира сред 20 и 26 септември и е една от четирите на китайска територия, която още веднъж приема сходни събития след пандемията от COVID-19. Другите три шампионата в азиатската страна са в Джухай, Пекин и Шанхай.

Григор към този момент е трети подложен в предварителния лист на играчи, а номер 1 в схемата е германецът Александър Зверев, следван от Лоренцо Музети. от Италия Другите топ тенисисти са Александър Бублик, Даниел Еванс, Роберто Баутиста Агут, Миомир Кецманович и Макс Пърсел.

Димитров има две участия в Чънгду в кариерата си до момента. През 2016-а година в дебюта на дестинацията в международния тур на АТР той стигна до полуфиналите след победи над Душан Лайович и Диего Шварцман, а беше спрян от Алберт Рамос-Виньолас.

През 2019-а година хасковлията отстрани Даниел Еванс, а на четвъртфиналите отстъпи на Александър Бублик.

По същото време ще се играе и в Джухай, където схемата оглавява Даниил Медведев, а другите сложени са Карен Хачанов, Камерън Нори, Ян-Ленард Щруф, Талон Грийкспор, Борна Чорич, Томас Ечевери и Себастиан Корда.
 Григор Димитров резервира мястото си в международната класация
Григор Димитров резервира мястото си в международната класация

Адриан Андреев бележи възход
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР