Първата ракета на България - Григор Димитров, се изправя срещу

...
Първата ракета на България - Григор Димитров, се изправя срещу
Коментари Харесай

Григор срещу финландец в битка за място на 1/4-финалите във Вашингтон

Първата ракета на България - Григор Димитров, се изправя против финландеца Емил Руусувуори в 1/8-финален конфликт от шампионата на твърди кортове от категория АТР 500 шампионата във Вашингтон. Двамата откриват програмата на Централния корт в 19:00 часа българско време, а на уеб страницата ще проследим всичко най-интересно от дуела онлайн.

Димитров стартира присъединяване в американската столица непосредствено от втория кръг, откакто е подложен под №5 в главната скица и надигра със 7:6 (6), 6:2 представителя на домакините Макензи МакДоналд. Русувуори, от своя страна, се наложи мъчно над японеца Йошихито Нишиока с 6:7 (5), 6:4, 6:2 в мач, траял два часа и 10 минути.

Това ще бъде трети конфликт в съперничеството сред Григор и финландеца, който е 55-и в международната класация, като всичките им мачове са от тази година, а българинът не загуби нито сет. На „ Ролан Гарос “ хасковлията завоюва със 7:6 (4), 6:3, 6:4, а на шампионата от сериите АТР 500 в „ Куинс “ се наложи с 6:2, 6:4. Предстоящата среща ще бъде първа за тях на твърда настилка.

Победителят от дуела посред им ще се изправи на четвъртфиналите против Юго Умбер от Франция или Йосуке Уотануки от Япония, които играят във втория мач на корт „ Джон Харис “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР