Първата ракета на България – Григор Димитров се изправя срещу

...
Първата ракета на България – Григор Димитров се изправя срещу
Коментари Харесай

Тежък жребии за Григор Димитров във Виена

Първата ракета на България – Григор Димитров се изправя против 32-рия в международната класация Лоренцо Музети в финален мач на централния корт във Виена във вторник.

Очакваме с интерес българо-италианския конфликт на шампионата от сериите АТР 500 в австрийската столица. Двубоят ще е доста тежък за нашия играч. До момента Григор и Музети имат единствено един мач между тях. Той бе преди две години в Акапулко, когато успеха бе за италианеца.

 Снимка: БГНЕС / EPA / ALEX PLAVEVSKI

Преди него в графика на най-бляскавото оборудване ще се проведат мачовете Андрей Рубльов – Алексей Попирин, Даниел Еванс – Франсис Тиафо и Стефанос Циципас – Доминик Тийм. Доста тежко е и възможното последващо затруднение на Гришо. При победа той ще срещне един всред първия подложен и първенец от шампионата. Това е Даниил Медведев, или французина Артур Фис, като по всяка възможност това ще е по-именитият руснак.

Димитров и Музети имат един дуел между тях досега, който италианецът завоюва трагично с 6:4, 7:6(3) на четвъртфиналите в Акапулко през 2021-ва.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР