Първата поява на виртуален водещ с изкуствен интелект в Гърция

...
Първата поява на виртуален водещ с изкуствен интелект в Гърция
Коментари Харесай

ХЕРМЕС: Първият водещ с изкуствен интелект в Гърция

Първата поява на виртуален водещ с изкуствен интелект в Гърция беше осъществена от телевизия ERT, както към този момент се случи в други страни.

Първият водещ с изкуствен интелект в южната ни съседка се споделя „ Хермес “ и се зае да показа някои обстоятелства за ERT и ERTNEWS на присъстващите в радиостанцията публицисти.

„ Добър вечер, благодаря ви за наличието ви в Студио 4 на ERT, където ще се организира дебатът “, бяха първите думи на „ Хермес “, който съобщи, че „ всичко, което е желал, е било да показа пилотното шоу “.

Той уточни, че точно на това място ще се организира дебатът на гръцките водачи преди парламентарните избори на 21 май, чийто водещ ще бъде Гиоргос Куварас.

“Той трябваше да направи тази презентация, само че заради натовареността му наеха мен. Единственото, което аз желаех, беше да направя пилотно предаване.

„ Моля ви да деянията схващане към възможни неточности, вашите недоволства отправете към моя програмист, прекрасен ден “, закри премиерата си първият водещ на виртуални вести в Гърция.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР