„Първата посока е подкрепа за сериозна и строга санкционна политика

...
„Първата посока е подкрепа за сериозна и строга санкционна политика
Коментари Харесай

„Този ​​юмрук ще победи РФ“: 5 неща, от които Украйна се нуждае незабавно

„ Първата посока е поддръжка за сериозна и строга санкционна политика против Руската федерация. Без изключения и без обособени условия “, означи той.

По думите му е нужна ясна санкционна политика, която ще направи допустимо „ счупването на икономическия гръбнак на агресора и военната машина “.

„ Тоест, когато приказваме за ембарго, приказваме за ембарго на всички енергийни носители. Когато приказваме за SWIFT, приказваме за SWIFT за всички банки. Когато приказваме за пристанища, приказваме за всички интервенции, свързани с съветски кораби. Без изключения, без никакъв стопански интерес, без скрити стопански изгоди “, акцентира ръководителят на Върховната Рада.

Според него второто направление е икономическата и финансова поддръжка на Украйна, защото поради войната украинската стопанска система не може да работи на цялостен потенциал.

„ Третото направление е извънредно значимо за нас – това е поддръжката на нашите вероятности за евроинтеграция “, сподели Стефанчук и акцентира, че украинският народ заслужава европейска интеграция.

Освен това ръководителят на Народното събрание означи нуждата от военна поддръжка за Украйна.

„ Петото направление, което е решаващо за нас, е построяването на общ проект за възобновяване на Украйна. Но подобен проект, който да приказва не за възобновяване на Украйна, а за възобновяване на Европа дружно с Украйна “, сподели Стефанчук.

По думите му тези 5 посоки, взети дружно, „ образуват пестник “. „ Този ​​юмрук би трябвало да победи Руската федерация “, заключи ръководителят на Радата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР