Първата политическа сила в Народното събрание ГЕРБ/СДС ще прокарва своите

...
Първата политическа сила в Народното събрание ГЕРБ/СДС ще прокарва своите
Коментари Харесай

Борисов: Нашите закони са по-добри, ще си ги гласуваме

Първата политическа мощ в Народното събрание ГЕРБ/СДС ще прокарва своите проектозакони, макар опозицията на своите сътрудници от ПП/ДБ. Това съобщи в коридорите на Народното събрание ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Досега бях на среща с украинска делегация, със зам.-министър. Просто чудовищни неща стават там, война. А ние продължаваме да си приказваме с едни такива... Аз не съм го слушал, само че ненавиждам такива съпоставения - " смокинови листове " и така нататък ", сподели Борисов.

Повод за думите му бе от страна на съпредседателя на " Промяната " Кирил Петков, който съобщи, че не е редно ГЕРБ да работят с плаващи болшинства, а ПП/ДБ да служат като " смокинов лист начело ".

ГЕРБ дали на ПП/ДБ да си назначат министрите, само че в този момент желали да лишат първата по бройка партия в Народното събрание от опцията да гласоподават " нашия закон, който е по-добър " (законът за КПКОНПИ - бел.ред.), отсече водачът на ГЕРБ.

" Не знам какво е споделил, само че по този начин работи еднолична власт, същата, каквато бе служебното държавно управление, на партия с 30 и няколко депутата, общо са 63-ма. Нашите закони са по-добри, какво, да се откажем ли от тях? ", отсече някогашният министър председател.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР